Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την οδική βοήθεια ΙΧΕ και ΙΧΦ με βάρος έως 3,5 τόνους. Μεταφέρει αυτοκίνhτα από ατυχήματα, απο βλάβες στον δρόμο και από συνεργείο σε συνεργείο.

Δραστηριοποιείται στην Αττική και εξυπηρετεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, είτε κατόπιν ραντεβού είτε τη στιγμή που μας χρειάζεστε. Η εμπειρία μας στη φόρτωση και ρυμούλκηση αυτοκινήτων εγγυάται την γρήγορη και επιτυχημένη εξυπηρέτηση σας.

Επίσης, συνεργαζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα με αναγνωρισμένες εταιρίες ανακύκλωσης αυτοκινήτων, συνεργαζόμενες με το επίσημο δίκτυο για την ανακύκλωση και οριστική διαγραφή του οχήματος σας, παρέχοντας όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά καταστροφής και οριστικής διαγραφής του οχήματος σας.

Μετά την πολυετή παρουσία μας στο χώρο της μεταφοράς αποκτήσαμε συνεργασίες και σχέσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου τους οποίους μπορούμε να συστήσουμε χωρίς ενδοιασμούς.

Ενδεικτικά έχουμε συνεργάτες:

  • Στον ασφαλιστικό κλάδο αυτοκινήτου
  • Επισκευές - συνεργεία, φανοποιεία, ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων-
  • Για υποθέσεις αυτοκινήτων με το δημόσιο - Υπουργεία -  διεκπεραιώσεις ΙΧΦ - ΙΧΕ - Μοτο, ταξινομήσεις, ακινησίες, εκτιμήσεις, έλεγχος ΚΤΕΟ, διπλώματα κτλ
  • Μεταφορές φορτηγών και νταλικών, βαρέων οχημάτων/μηχανημάτων

Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας για όποιο πρόβλημα και συμβουλή χρειάζεστε. Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και εμπλουτίζοντας την παρεχόμενη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας με νέους συνεργάτες για εξυπηρέτηση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα μας ή μέσω email για να σας δώσουμε λύση και να καλύψουμε κάθε σας απορία.

View the embedded image gallery online at:
https://tsakostrans.gr/about-us.html#sigProIdd02f428b0f

 

 

e-max.it: your social media marketing partner