Σημαντικές διατάξεις για την οδική βοήθεια περιλαμβάνει πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή, το οποίο φέρνει αλλαγές που θα επηρεάσουν τη λειτουργία των εταιρειών αλλά και τη σχέση τους με τον καταναλωτή.

Περισσότερα...

Δες τώρα πως θα καταλάβεις με σιγουριά ότι τα λάστιχά σου θέλουν άλλαγμα και πως θα αποφύγεις μεγαλύτερες ζημιές!

Περισσότερα...

Οφείλετε να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Από αυτή την ημερομηνία και έπειτα θα επιβληθούν «γερά» πρόστιμα.

Περισσότερα...

ΚΟΚ | Πρόστιμα: Μέχρι και τρεις φορές πάνω από το κανονικό θα πληρώνουν τα πρόστιμα της τροχαίας οι παραβάτες οδηγοί, που έχουν υψηλά εισοδήματα, με βάση το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως δήλωσε την Κυριακή (03/12/2017) ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Περισσότερα...

Καταργείται με τον νέο ΚΟΚ η υφιστάμενη ρύθμιση για έκπτωση 50% όταν πληρώνονται οι κλήσεις της τροχαίας εντός 10ημέρου.

Περισσότερα...

Μέχρι και το 98% του κάθε αυτοκινήτου μπορεί να ανακυκλωθεί με πολλές και σημαντικές θετικές συνέπειες για το περιβάλλον, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΔΟΕ που είναι ο αρμόδιος φορέας ανακύκλωσης οχημάτων.

Περισσότερα...

Άνοιξαν οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση 2017» στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού αεροδρομίου (Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας) στο Ελληνικό.

Περισσότερα...

Τα πάνω – κάτω στον τρόπο που θα πληρώνουμε τα διόδια - Ποιες οι αλλαγές που έρχονται, σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Περισσότερα...

Όπως επισημαίνουν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, αν δεν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι θα οδηγηθούμε σε περισσότερα ανασφάλιστα οχήματα.

Περισσότερα...

Ισχυρά παραμένουν για χιλιάδες υπερχρεωμένους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τα κίνητρα για την «ακινητοποίηση» των οχημάτων τους, μέσω της παράδοσης των πινακίδων στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες