Με την τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2015/2366/ΕΕ για τις υπηρεσίες πληρωμών και άλλες διατάξεις» παρέχεται και για το έτος 2018 (ίσχυε και για το έτος 2017) η κατ’ εξαίρεση δυνατότητα άρσης της ακινησίας οχημάτων, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ιδιωτικής χρήσης (I.X.) με μερική καταβολή των τελών κυκλοφορίας, κατά τα οριζόμενα (και για το έτος 2017) ποσοστά τελών ανάλογα με τους μήνες για τους οποίους γίνεται η άρση (αντί της καταβολής του ετήσιου ποσού των τελών που κατά κανόνα ισχύει).

Περισσότερα...

Το προβλέπει το νομοσχέδιο για την αλλαγή τρόπου έκδοσης αδειών οδήγησης.

Περισσότερα...

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει το σχέδιο νόμου που έδωσε στη δημοσιότητα για διαβούλευση το υπουργείο Μεταφορών.

Περισσότερα...

Χρυσές σελίδες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένεται να γραφτούν και φέτος, στο ράλι Ακρόπολις το οποίο θα διεξαχθεί από την 1η έως και τις 3 Ιουνίου στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Από τις 31 Μαρτίου είναι πλέον υποχρεωτικός ο εξοπλισμός όλων των καινούργιων αυτοκινήτων που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη με το σύστημα e-call.

Περισσότερα...

Σημαντικές διατάξεις για την οδική βοήθεια περιλαμβάνει πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή, το οποίο φέρνει αλλαγές που θα επηρεάσουν τη λειτουργία των εταιρειών αλλά και τη σχέση τους με τον καταναλωτή.

Περισσότερα...

Δες τώρα πως θα καταλάβεις με σιγουριά ότι τα λάστιχά σου θέλουν άλλαγμα και πως θα αποφύγεις μεγαλύτερες ζημιές!

Περισσότερα...

Αγώνας δρόμου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων.

Περισσότερα...

Οφείλετε να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Από αυτή την ημερομηνία και έπειτα θα επιβληθούν «γερά» πρόστιμα.

Περισσότερα...

ΚΟΚ | Πρόστιμα: Μέχρι και τρεις φορές πάνω από το κανονικό θα πληρώνουν τα πρόστιμα της τροχαίας οι παραβάτες οδηγοί, που έχουν υψηλά εισοδήματα, με βάση το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως δήλωσε την Κυριακή (03/12/2017) ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες