Αναβλήθηκε η ψήφιση των νομοσχεδίων για αλλαγή του πλαισίου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας οχημάτων που εγγράφονται για πρώτη φορά στην Κυπριακή Δημοκρατία και μηδενισμό του φόρου κατανάλωσης από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από αίτημα του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου.

Περισσότερα...

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τους όρους κυκλοφορίας τους

Περισσότερα...

Ψάχνεις μεταχειρισμένο και δεν είσαι σίγουρος αν είναι κελεπούρι ή όχι; Δες τώρα τι πρέπει να τσεκάρεις για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Περισσότερα...

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Σε λίγες ημέρες ξεκινά η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας οχημάτων για το 2019

Περισσότερα...

Λιγότερο από ένα μήνα προθεσμία έχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα οχήματά τους να το πράξουν, ειδάλλως θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη από τις αστυνομικές Αρχές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τις 27-8-2018 έως 26-8-2019 στην Αττική. Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα και τις Λεωφόρους τις οποίες επηρεάζουν.

Περισσότερα...

Ίσως σας έχει τύχει: να σας έχει πλησιάσει ένα υβριδικό ή ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να μην το έχετε αντιληφθεί επειδή δεν κάνει θόρυβο.

Περισσότερα...

Τα λάστιχα ζορίζονται και απειλούνται πολύ περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες

Περισσότερα...

Τι πρέπει να ξέρουν όσοι είναι κάτοχοι αυτοκινήτων και όσοι σκέφτονται να αγοράσουν

Περισσότερα...

Ξεκινάει την Παρασκευή το 64ο Ράλι Ακρόπολις, με την τελετή εκκίνησης να πραγματοποιείται στις 11 το πρωί στον φυσικό του χώρο, στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες